Canderel-makeutusjauhe-90g

Canderel-makeutusjauhe

Aidosti hyvänmakuista Canderel-makeutusjauhetta voit käyttää hienosokerin tapaan monenlaisiin herkkuihin. Makeuttaan menettämättä se kestää myös kuumat uunilämpötilat ja pitkäkestoisen kuumennuksen, joten voit leipoa sillä kevyemmin esimerkiksi kotileivonnaiset ja kotitekoiset makeiset. Canderelin avulla teet myös kiisseleistä ja mehukeitoista makeita mutta kevyitä. Canderel-jauhe sopii erinomaisesti myös kylmiin ruokiin – marjojen, hedelmien tai murojen päälle, sorbetteihin, pirtelöihin tai rahkapohjaisiin jälkiruokiin. Pakastamiseenkin se käy erinomaisesti säilyttäen marjojen maun. Canderel-makeutusjauhetta annostellaan kuten kidesokeria: 1 dl Canderelia vastaa makeudeltaan 1 dl sokeria, mutta sisältää 90 % vähemmän kaloreita. Edullisesta täyttöpakkauksesta täytät kätevästi Canderel-makeutusjauheen lasipurkin.

Canderel-makeutusjauhetta annostellaan kuten kidesokeria: 1 dl Canderelia vastaa makeudeltaan 1 dl sokeria, mutta sisältää 90 % vähemmän kaloreita. Edullisesta täyttöpakkauksesta täytät kätevästi Canderel-makeutusjauheen lasipurkin.

Edullisesta täyttöpakkauksesta täytät kätevästi Canderel-makeutusjauheen lasipurkin.

Ravintosisältö  Per 1 tl (0,5 g)
 Per 100 g
Energiaa
8 kJ / 2 kcal
1616 kJ / 380 kcal
Rasvaa 0 g 0 g
Hiilihydraatteja, joista sokereita
0,47 g
0,01 g
94 g
3 g
Proteiinia 0 g 0,01 g
Suolaa 0 g  0,01 g 

Ainesosat: maltodekstriini, makeutusaineet: aspartaami* (1,4%), asesulfaami-K (0,95%), aromi. *Sisältää fenyylialaniinin lähteen.