Kauraiset pähkinä-suklaacookiet
Annosmäärä: 30 kpl
AINEKSET
125 g rasiamargariinia
2 ½ dl Canderel makeutusjauhetta
2 munaa
2 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
100 g rouhittuja saksan- tai hasselpähkinöitä (noin 2dl rouhetta)
100 g rouhittua tummaa suklaata
VALMISTUS
Vatkaa rasva ja Canderel jauhe kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Lisää vähän vehnäjauhoja, jos seos juoksettuu.
Sekoita vehnäjauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe, vaniljasokeri sekä pähkinä- ja suklaarouhe keskenään. Lisää seos muiden aineiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita ja taputtele ne mataliksi leivinpaperin päälle pellille. Paista 200 asteen lämmössä uunin keskitasolla noin 8 minuuttia.