Canderel_ilmansokeria_suklaakakku

Suklainen syysherkku

Loppuvuoden pimeneviin iltoihin ja syyskiireiden kesyttämiseen on olemassa yksi lääke ylitse muiden, nimittäin sokeriton ja suklainen syysherkku. Syysherkun voi nauttia yksin takkatulen loimussa tai kaverin kanssa kuuman kaakaokupposen äärellä. Syksyllä, jos koskaan, on lupa herkutella!

Sokeriton syysherkku

2 kypsää banaania
ripaus Canderelia
n. 10 tuoretta taatelia
3 kananmunaa
2dl raakakaakaota
2 tl leivinjauhetta

Koristeluun

1 prk kookoskermaa
2 rkl raakakaakaota
ripaus Canderelia
marjoja

Ohje

Sekoita aineet keskenään ja kaada uunivuokaan (noin 20cm halkaisija). Paista 200° noin 20 minuutin ajan. Kumoa valmis kakku tarjoilualustalle ja anna jäähtyä. Vaahdota odottaessa purkillinen kookoskermaa, jonka joukkoon on lisätty raakakaakaota ja ripaus Canderelia. Levitä jäähtyneen kakun päälle tasaisesti ja koristele lopuksi tuoreilla marjoilla.

Muista, että hyvän olon reseptiin sisältyvät myös herkkuhetket. Lue lisää täältä.