Canderel puolukka-rahkapiirakka sokeriton ruokavalio

Marjaisa rahkapiirakka

Annosmäärä: 16

AINEKSET

Pohja:
100 g rasiamargariinia
1 dl Canderel makeutusjauhetta
1 muna
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
1 rkl kanelia
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
250 g maitorahkaa
1 dl maustamatonta rasvatonta jogurttia
1 dl rasvatonta maitoa
2 munaa
1 dl Canderel makeutusjauhetta
1 rkl vaniljasokeria
4 dl marjoja (esim. mustikoita, puolukoita, vadelmia)

VALMISTUS

Vatkaa rasva ja Canderel jauhe kuohkeaksi. Lisää muna voimakkaasti vatkaten. Sekoita vehnä- ja grahamjauhot, kaneli sekä leivinjauhe keskenään. Lisää jauhoseos muiden aineiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Levitä taikina piirasvuoan pohjaan ja reunoille.

Sekoita maitorahka, jogurtti, maito ja munat keskenään. Mausta seos Canderel jauheella sekä vaniljasokerilla. Lisää marjat ja kaada täyte pohjan päälle vuokaan.

Paista 175 asteen uuninlämmössä noin 40 minuuttia.