Ricotta-krepit appelsiinikastikkeessa
Noin 6 annosta
AINEKSET
n. 2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1,5 dl Canderel-makeutusjauhetta
1 muna
2,5 dl rasvatonta maitoa
200 g kevyttä, pehmeää ricottajuustoa
1 tl vaniljaesanssia
500 g mansikoita viipaloituna
2,5 dl puristettua appelsiinimehua, siivilöitynä
VALMISTUS
Siivilöi jauhot ja 2 teelusikallista Canderel-jauhetta suureen kulhoon.
Lisää vähitellen yhdistetty muna- ja maitoseos ja vatkaa tasaiseksi.
Anna taikinan jäähtyä jääkaapissa puoli tuntia. Paista krepit kullanruskeiksi
molemmin puolin. Pidä krepit lämpiminä.
Sekoita 1 dl Canderel-makeutusjauheesta ricottan ja vaniljaesanssin kanssa.
Kaada appelsiinimehu pieneen kattilaan ja anna kiehua kokoon 10 minuuttia niin,
että noin puolet siitä on jäljellä. Anna jäähtyä hieman ja lisää Canderel-jauhetta maun
mukaan.
Ennen tarjoilua levitä ricottaa krepin toiselle puoliskolle. Peitä mansikoilla ja käännä tyhjä
puolisko täytteen päälle. Kaada vähän appelsiinikastiketta päälle. Tarjoile ja nauti!